Bize Ulaşın

-->

Geri Dön   Turkbox.Com > Spor Bölümü > Spor Haberleri

Konu Araçları Bu Konuda Ara Mod Seç
Eski 31-10-2007, 17:35   #1
TΉΣ-MΛSΚ
Baştan Sona Bir Hatayım...

TΉΣ-MΛSΚ's Avatar

Üye numarası: #66964
Yer: Bir hayatın derin çizgilerinde kaybolmuşum....
Karma etkisi: 371862 TΉΣ-MΛSΚ has a reputation beyond reputeTΉΣ-MΛSΚ has a reputation beyond reputeTΉΣ-MΛSΚ has a reputation beyond reputeTΉΣ-MΛSΚ has a reputation beyond reputeTΉΣ-MΛSΚ has a reputation beyond reputeTΉΣ-MΛSΚ has a reputation beyond reputeTΉΣ-MΛSΚ has a reputation beyond reputeTΉΣ-MΛSΚ has a reputation beyond reputeTΉΣ-MΛSΚ has a reputation beyond reputeTΉΣ-MΛSΚ has a reputation beyond reputeTΉΣ-MΛSΚ has a reputation beyond repute
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
Gözler Fortis'e çevrildi

Gözler Fortis'e çevrildi

Turkcell Süper Lig'de bir hafta aradan sonra liderliğe yükselen Galatasaray'da gözler yarın Denizlispor ile oynanacak Fortis Türkiye Kupası (D) Grubu ilk hafta maçına çevrildi.

Kupaya da iyi bir başlangıç yapmak için mutlak galibiyeti hedefleyen sarı-kırmızılı ekipte, Lincoln, Hakan Şükür, Linderoth, Ayhan ve Okan, sakatlıkları nedeniyle bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın yarınki maçta, daha önce çok oynatmadığı bazı oyuncularına da şans vermesi bekleniyor. Ali Sami Yen Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Vedat Yüksel yönetecek.

Kaynak: AA

Sevme kızım ben 'ASKERİM' ben toz toprak kokarım. Elini uzatsan silah gibi tutarım, benim gözlerime bakma sana düşman gibi bakarım, ben uyku nedir bilmem geceleri nöbet tutarım, gece gelme bana parola işaret sorarım, ben disko dans bilmem yürüyüş kararı sayarım. Çünkü ben KOMANDO'yum. Elbet biter sayılı günler...

TΉΣ-MΛSΚ Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla

1stclass

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Mod Seç

Gönderme Kuralları