Bize Ulaşın

-->

Geri Dön   Turkbox.Com > Bilgisayar > Windows İşletim Sistemi

Konu Araçları Bu Konuda Ara Mod Seç
Eski 07-11-2007, 19:56   #1
hotruter
Yardımcı Doçent

hotruter's Avatar

Üye numarası: #1755
Karma etkisi: 481 hotruter has a reputation beyond reputehotruter has a reputation beyond reputehotruter has a reputation beyond reputehotruter has a reputation beyond reputehotruter has a reputation beyond reputehotruter has a reputation beyond reputehotruter has a reputation beyond reputehotruter has a reputation beyond reputehotruter has a reputation beyond reputehotruter has a reputation beyond reputehotruter has a reputation beyond repute
Awaitssss Bilgisayar Kapanmıyor

Merhaba Arkadaşlar.
Geçenlerde pc mi formatladım güzelce o kadar uğraşıp yeniden yükledim ama şimdi bilgisayarı kapat dediğimde kapanmıyor. Manuel kasadan kapamam gerekiyor eski pc lerde olduğu gibi amadaha önceden böyle bir sorun yoktu. Ve pc im eski değil gayet iyi P4 3.0 sata lı bir sistem. Cevaplarınızı bekliyorum.

Virüs diyen arkadaşlar için söyleyim Kaspersky yüklü ve defalarca taradım bir şey bulamadım.
hotruter Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla

1stclass
Eski 10-11-2007, 17:44   #2
hayalet_man
Forum Öğrencisi

hayalet_man's Avatar

Üye numarası: #7051
Karma etkisi: 0 hayalet_man has a spectacular aura abouthayalet_man has a spectacular aura about
Cevap: Bilgisayar Kapanmıyor

arkadaşim bios ayarlarından power kısmına bak...Birde olmazsa bios da yazabilirsin.
hayalet_man Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 10-11-2007, 19:06   #3
¢єzα¢ıуız
Forum Profesörü

¢єzα¢ıуız's Avatar

Üye numarası: #74755
Yer: Rap Yapılan Her Yer....
Karma etkisi: 16268 ¢єzα¢ıуız has a reputation beyond repute¢єzα¢ıуız has a reputation beyond repute¢єzα¢ıуız has a reputation beyond repute¢єzα¢ıуız has a reputation beyond repute¢єzα¢ıуız has a reputation beyond repute¢єzα¢ıуız has a reputation beyond repute¢єzα¢ıуız has a reputation beyond repute¢єzα¢ıуız has a reputation beyond repute¢єzα¢ıуız has a reputation beyond repute¢єzα¢ıуız has a reputation beyond repute¢єzα¢ıуız has a reputation beyond repute
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

ewt sana katılıyom koçum
¢єzα¢ıуız Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-11-2007, 18:30   #4
hotruter
Yardımcı Doçent

hotruter's Avatar

Üye numarası: #1755
Karma etkisi: 481 hotruter has a reputation beyond reputehotruter has a reputation beyond reputehotruter has a reputation beyond reputehotruter has a reputation beyond reputehotruter has a reputation beyond reputehotruter has a reputation beyond reputehotruter has a reputation beyond reputehotruter has a reputation beyond reputehotruter has a reputation beyond reputehotruter has a reputation beyond reputehotruter has a reputation beyond repute

Biosdan Power Ile Ilgili Bir Ayar Ne Yazik Ki Yok.
hotruter Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Mod Seç

Gönderme Kuralları