Bize Ulaşın

-->

Geri Dön   Turkbox.Com > Spor Bölümü > Spor Haberleri

Konu Araçları Bu Konuda Ara Mod Seç
Eski 23-11-2007, 11:46   #1
TΉΣ-MΛSΚ
Baştan Sona Bir Hatayım...

TΉΣ-MΛSΚ's Avatar

Üye numarası: #66964
Yer: Bir hayatın derin çizgilerinde kaybolmuşum....
Karma etkisi: 371862 TΉΣ-MΛSΚ has a reputation beyond reputeTΉΣ-MΛSΚ has a reputation beyond reputeTΉΣ-MΛSΚ has a reputation beyond reputeTΉΣ-MΛSΚ has a reputation beyond reputeTΉΣ-MΛSΚ has a reputation beyond reputeTΉΣ-MΛSΚ has a reputation beyond reputeTΉΣ-MΛSΚ has a reputation beyond reputeTΉΣ-MΛSΚ has a reputation beyond reputeTΉΣ-MΛSΚ has a reputation beyond reputeTΉΣ-MΛSΚ has a reputation beyond reputeTΉΣ-MΛSΚ has a reputation beyond repute
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
Çıldırtan anonsların sahibi bulundu !

Çarşamba akşamı Ali Sami Yen'de Bosna Hersek'i mağlup edip EURO 2008 biletini aldığımız eleme grubu karşılaşmasında son dakikalarda mikrofonu eline alıp bağırıp çağıran kişinin bir iş adamı olduğu anlaşıldı.

Ay-yıldızlı ekibin daha önce Almanya'da seyircisiz oynadığı 5-0'lık Moldova, 2-0'lık Malta galibiyetleriyle, 2-2'lik Norveç beraberliğinde de gönüllü görev yapan bu iş adamı, federasyon yöneticisi Tahir Kıran tarafından uğurlu geldiği gerekçesiyle İstanbul'a da çağrıldığı öğrenildi.

Bu kişinin olaylı İsviçre maçında da rol aldığı iddia edildi. Bosna maçında yapılan bu hareketle Türkiye'nin ceza alması gündemde. Anonsu yapan iş adamı açıklamasında 'Ceza gelirse cebimden ödemeye razıyım' dedi..

İşte ekran başındaki milyonları ve sahadaki futbolcuları rahatsız eden anonslar:

Dakika 70: "Hadi bağırın arkadaşlar, son 20 dakika... Lütfen!!! Hadi susmayın. Yalnız bırakmayın takımımızı..."

Dakika 71: "Avrupa Şampiyonasına çok az kaldı... Hadi durmayalım!"

Dakika 75: "Hadi Milli Takımımızı destekleyelim. Lütfen! Lütfen!"

Dakika 77: "Kırmızı-beyaz en büyük Türkiye... Bütün stat söylüyoruz, susmak yok arkadaşlar... Arkadaşlar lütfen!!!"

Dakika 78: "Kırmızı, beyaz en büyük... Hadi arkadaşlar..."

Dakika 81: "Milli Takım oley... Milli takım oley... Milli Takım oleeyyyy... Hadi arkadaşlar lütfen!"

Dakika 82: "Arkadaşlar bırakın izlemeyi lütfen! Hadi başlayın... Milli Takım oleeeyyy.... Oooo... Oooo... Milli Takım oley"

Dakika 85: "Arkadaşlar!!! Arkadaşlar!!! Son 5 dakika, Milli Takım için hadi..."

Dakika 86: "Böyle olmuyor ama lütfen!!! Haydi dağ başını duman almış... Hadi hep beraber... Dağ başını duman almış arkadaşlar!!!"

Dakika 87: "Son 2 dakika...Susmayalım arkadaşlar! Hadi bütün stat ayağa... Bütün bayraklar havaya..."

Dakika 89: "Hadi arkadaşlar bütün stat... Oleyyy..."

Dakika 90: "Hadi arkadaşlar lütfeen!!!"

Dakika 91: "Oley oley... Şampiyon Türkiye... Sonuna geldik arkadaşlar hadi... "

Dakika 93: "Susmayın arkadaşlar bitiyor..."

2637

Sevme kızım ben 'ASKERİM' ben toz toprak kokarım. Elini uzatsan silah gibi tutarım, benim gözlerime bakma sana düşman gibi bakarım, ben uyku nedir bilmem geceleri nöbet tutarım, gece gelme bana parola işaret sorarım, ben disko dans bilmem yürüyüş kararı sayarım. Çünkü ben KOMANDO'yum. Elbet biter sayılı günler...

TΉΣ-MΛSΚ Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla

1stclass

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Mod Seç

Gönderme Kuralları