Bize Ulaşın

-->

Geri Dön   Turkbox.Com > Yaşam ve Eğlence > Hikayeler

Konu Araçları Bu Konuda Ara Mod Seç
Eski 15-03-2006, 18:51   #1
GOCREATED
Yardımcı Profesör

GOCREATED's Avatar

Üye numarası: #2192
Karma etkisi: 15 GOCREATED is a jewel in the roughGOCREATED is a jewel in the roughGOCREATED is a jewel in the rough
ekmek

Uzun yillar mutlu bir evlilik sürdüren yasli cift evliliklerinin Ellinci yilini yasamaktaydilar ve mutlu süren evliliklerinin altin yilini kutlamislardi. Bir gün kahvaltida kadin kendi kendine düsünüp;

Elli yil boyunca kocama nazik davrandim ve ona her zaman ekmegin iyi pismis, kitir tarafini verdim. Ama bugün bu lezzetli kismi kendime ayirayim artik diye düsünmüs ve ekmegin kitir kismini yaglayip kendisine ayirmis, öbür yumusak tarafini da esine vermis. Bekledigi tepkinin aksine kocasi sevinerek, karisinin elini öpmüs ve söyle demis;

"Sevgilim ,bana günün en mutlu anini yasattin. Elli yildir ekmegin en sevdigim yeri olan yumusak tarafini yiyemiyordum; cünkü cok sevdigin icin o parcayi hep sana birakiyordum

1stclass
Eski 17-04-2006, 12:53   #2
CANIMSIN
( '' ) I Dief For Get You ( '' )CANIMSIN ( '' ) GiR@Y ( '' )

CANIMSIN's Avatar

Üye numarası: #1826
Yer: SakLı Kent
Karma etkisi: 289 CANIMSIN has a reputation beyond reputeCANIMSIN has a reputation beyond reputeCANIMSIN has a reputation beyond reputeCANIMSIN has a reputation beyond reputeCANIMSIN has a reputation beyond reputeCANIMSIN has a reputation beyond reputeCANIMSIN has a reputation beyond reputeCANIMSIN has a reputation beyond reputeCANIMSIN has a reputation beyond reputeCANIMSIN has a reputation beyond reputeCANIMSIN has a reputation beyond repute
Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya AIM yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya Yahoo yolu ile mesaj gönder Send a message via Skype™ to CANIMSIN
Cevap: ekmek

PayLaşımın İçin TeşekurLer...!
Dışavurmuş güzelliklerini görüp beğenenlerden hangisinin

Doğru kişi olduğunu anlayamadığın zaman.
DeğiL keLebek Melek oLsan ne oLur
Doğru kişi senin içindeki güzelliklerini görebilendir.
Ben seni tırtılken de sevmiştim.
Ama artık bir kelebeksin ve artık öleceksin
Gir@y CANIMSIN
kurt adam vampir oynuna sende katil tıkla
CANIMSIN Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-01-2008, 17:38   #3
FЯΣПZΥΣЯ
Aramıorum Kimseyi Olması Gerekenler Zatten Yanımda Beni Bırakanlar Kimin Umrunda

FЯΣПZΥΣЯ's Avatar

Üye numarası: #142043
Yer: Kırıldım İşte:(
Karma etkisi: 1330819 FЯΣПZΥΣЯ has a reputation beyond reputeFЯΣПZΥΣЯ has a reputation beyond reputeFЯΣПZΥΣЯ has a reputation beyond reputeFЯΣПZΥΣЯ has a reputation beyond reputeFЯΣПZΥΣЯ has a reputation beyond reputeFЯΣПZΥΣЯ has a reputation beyond reputeFЯΣПZΥΣЯ has a reputation beyond reputeFЯΣПZΥΣЯ has a reputation beyond reputeFЯΣПZΥΣЯ has a reputation beyond reputeFЯΣПZΥΣЯ has a reputation beyond reputeFЯΣПZΥΣЯ has a reputation beyond repute
Cevap: ekmek

Teşekkürler

gece[P]erisi,Fonex,MoonWalker,FЯΣПZΥΣЯ,!Bheni_Bosar!,Ölüm_Meleği
FЯΣПZΥΣЯ Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Mod Seç

Gönderme Kuralları