|
|
#1 |
|
Yardımcı Profesör ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Mar 2006
Üye numarası: #2192
Karma etkisi: 15
![]() ![]() ![]() Karma: 261
|
ekmek
Uzun yillar mutlu bir evlilik sürdüren yasli cift evliliklerinin Ellinci yilini yasamaktaydilar ve mutlu süren evliliklerinin altin yilini kutlamislardi. Bir gün kahvaltida kadin kendi kendine düsünüp;
Elli yil boyunca kocama nazik davrandim ve ona her zaman ekmegin iyi pismis, kitir tarafini verdim. Ama bugün bu lezzetli kismi kendime ayirayim artik diye düsünmüs ve ekmegin kitir kismini yaglayip kendisine ayirmis, öbür yumusak tarafini da esine vermis. Bekledigi tepkinin aksine kocasi sevinerek, karisinin elini öpmüs ve söyle demis; "Sevgilim ,bana günün en mutlu anini yasattin. Elli yildir ekmegin en sevdigim yeri olan yumusak tarafini yiyemiyordum; cünkü cok sevdigin icin o parcayi hep sana birakiyordum |
|
|
|

|
|
#2 |
|
PayLaşımın İçin TeşekurLer...!
Tırtıl içindeki varolan güzellikleri dışa vurmak için kelebeğe dönüşür. Yanlış bir seçimdir.Yanlıştan daha öte yalanlar içinde kaybolursun; İçindeki varolan güzellikleri herkese gösterdiğin zaman, Dışavurmuş güzelliklerini görüp beğenenlerden hangisinin Doğru kişi olduğunu anlayamadığın zaman. DeğiL keLebek Melek oLsan ne oLur Doğru kişi senin içindeki güzelliklerini görebilendir. Ben seni tırtılken de sevmiştim. Ama artık bir kelebeksin ve artık öleceksin Gir@y CANIMSIN kurt adam vampir oynuna sende katil tıkla
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() ![]() ![]() ![]() Kayıt Tarihi: Dec 2007
Üye numarası: #142043 Yer: Kırıldım İşte:(
Karma etkisi: 1330819
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karma: 66538734
|
Teşekkürler
|
|
![]() |
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Mod Seç | |
|
|