Bize Ulaşın

-->

Geri Dön   Turkbox.Com > Yaşam ve Eğlence > Aşk Bölümü

Konu Araçları Bu Konuda Ara Mod Seç
Eski 30-01-2007, 23:58   #1
nurci__
Yardımcı Profesör

nurci__'s Avatar

Üye numarası: #33847
Karma etkisi: 12 nurci__ has a spectacular aura aboutnurci__ has a spectacular aura about
Unlove yardımmm lütfen

ya arkadaşlar lütfen bana akıl verin ben maalesef birini seviorum maalesef diyorum çünkü bu kişi benim eski sevgilimm şu an onunla konuşuyoruz ve arkadaş gibi bişeyiz. Ben onun bana karşı olan hislerini öğrenmek istiyorumm sizce ne yapmalıyımmm?? Daha önce direk sordum ve dediği tek şey seni üzmek istemiorumdu arkadaşlarımada onu kaybetmek istemiorum diyorr... Tam bi çıkmaz yolladıyım fikirlerinize ihtiyacım varr
nurci__ Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla

1stclass
Eski 31-01-2007, 00:43   #2
Efimname
Ziyaretçi

Efimname's Avatar

Üye numarası: #

hemen yettimüsüldüm arkadaşim böle bi durum olmayı hiç istemesdim ....eger uzun süreli bi ilişkisinis olmussa daha önce birlikte yaptıgınıs yanem ortak noktalarınıs ne bilim bi sarkınıs veya gitiğinis bi cafe gecmişte ne kadar mutlu oldugunusu gösteren seyyleri ona hatırlatırsan belki onunda buzları erir ...eger erimıosa da seni sewmiodur yada daha baska nedenleride olabilir ama birden söleme gecen yaptıgın gibi bıkar cocuk sorasunuda unutma canım Allahtan hakkınıs da hayırlıı olanı istesora gel anlat bana beklıyorum
  Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 31-01-2007, 00:52   #3
CĄЯîSMĄ
Ne Mutlu Türküm Diyene...!

CĄЯîSMĄ's Avatar

Üye numarası: #23509
Yer: İstanbul & ÜsküdaR (Site PoLiCe ) :P
Karma etkisi: 1503943 CĄЯîSMĄ has a reputation beyond reputeCĄЯîSMĄ has a reputation beyond reputeCĄЯîSMĄ has a reputation beyond reputeCĄЯîSMĄ has a reputation beyond reputeCĄЯîSMĄ has a reputation beyond reputeCĄЯîSMĄ has a reputation beyond reputeCĄЯîSMĄ has a reputation beyond reputeCĄЯîSMĄ has a reputation beyond reputeCĄЯîSMĄ has a reputation beyond reputeCĄЯîSMĄ has a reputation beyond reputeCĄЯîSMĄ has a reputation beyond repute
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
Cevap: yardımmm lütfen

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi nurci__ Mesajı Göster
ya arkadaşlar lütfen bana akıl verin ben maalesef birini seviorum maalesef diyorum çünkü bu kişi benim eski sevgilimm şu an onunla konuşuyoruz ve arkadaş gibi bişeyiz. Ben onun bana karşı olan hislerini öğrenmek istiyorumm sizce ne yapmalıyımmm?? Daha önce direk sordum ve dediği tek şey seni üzmek istemiorumdu arkadaşlarımada onu kaybetmek istemiorum diyorr... Tam bi çıkmaz yolladıyım fikirlerinize ihtiyacım varr

nie ayrıldınıs doğrusu kim ayrıldı hangınız ??

-

CĄЯîSMĄ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 31-01-2007, 01:00   #4
nurci__
Yardımcı Profesör

nurci__'s Avatar

Karma etkisi: 12 nurci__ has a spectacular aura aboutnurci__ has a spectacular aura about

yaa 10 ay çıktık ve görüşemediğimis için ayrıldık anlaşmalı gibi bişi
Eski 31-01-2007, 01:06   #5
CĄЯîSMĄ

CĄЯîSMĄ's Avatar

Karma etkisi: 1503943 CĄЯîSMĄ has a reputation beyond reputeCĄЯîSMĄ has a reputation beyond reputeCĄЯîSMĄ has a reputation beyond reputeCĄЯîSMĄ has a reputation beyond reputeCĄЯîSMĄ has a reputation beyond reputeCĄЯîSMĄ has a reputation beyond reputeCĄЯîSMĄ has a reputation beyond reputeCĄЯîSMĄ has a reputation beyond reputeCĄЯîSMĄ has a reputation beyond reputeCĄЯîSMĄ has a reputation beyond reputeCĄЯîSMĄ has a reputation beyond repute

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi nurci__ Mesajı Göster
yaa 10 ay çıktık ve görüşemediğimis için ayrıldık anlaşmalı gibi bişi
eee şimdi nie tekrar istiosunki ne oldu ??

-

Eski 31-01-2007, 01:11   #6
nurci__
Yardımcı Profesör

nurci__'s Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi KoWBoY Mesajı Göster
eee şimdi nie tekrar istiosunki ne oldu ??
çünkü artık onu hergün görüorum ve herkesten kıskanıorumm + kimseyi onun gibi sevemiorumm:weep:
Eski 31-01-2007, 01:15   #7
CĄЯîSMĄ

CĄЯîSMĄ's Avatar

senın adın ne ??

-

Eski 31-01-2007, 01:21   #8
nurci__
Yardımcı Profesör

nurci__'s Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi KoWBoY Mesajı Göster
senın adın ne ??
Nurcan
Eski 31-01-2007, 10:37   #9
..::PRéNSéS::..
»[ YeRiM ßeN ßeNi ]«

..::PRéNSéS::..'s Avatar

Üye numarası: #3796
Yer: BeNce Yemez :D
Karma etkisi: 2863318 ..::PRéNSéS::.. has a reputation beyond repute..::PRéNSéS::.. has a reputation beyond repute..::PRéNSéS::.. has a reputation beyond repute..::PRéNSéS::.. has a reputation beyond repute..::PRéNSéS::.. has a reputation beyond repute..::PRéNSéS::.. has a reputation beyond repute..::PRéNSéS::.. has a reputation beyond repute..::PRéNSéS::.. has a reputation beyond repute..::PRéNSéS::.. has a reputation beyond repute..::PRéNSéS::.. has a reputation beyond repute..::PRéNSéS::.. has a reputation beyond repute
Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya AIM yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya Yahoo yolu ile mesaj gönder Send a message via Skype™ to ..::PRéNSéS::..

Baq Nurcancım o sevddin kişiyi chok ıı anLıorum insan basen değer verdiği insanLarı kaybetmek ıstemes arkadasLarına demıs yhaa onu kaybetmek ıstemıorum dıe bu onun senı sevdiğini asLa göstermes suan senı anLıabıLorum bunLarın hepsınden ümid cıkarıosun benı seviyo diosun sana tavsiyem kesınLıkLe öLe dusunme daha chok usuLursun Ve sen farkında deıLsın ama çhok büyük bi hata yapmıssın onunLa arkadas oLarak konusuosun eskı sewgıLıden hiç bi saman arkadas oLmas karsı taraf senı arkadas oLarak görebıLır yada sen onu arkadas oLarak göre bıLırsın ama bu böLe gitmes bi saman sora bi kişi duyguLarını acıa vurur..Sana tavsıyem ne bıLıomusun kendını ondan uzakLastır onun içini kaybetme korkusu kapLasın belki o saman değerini anLar ki o samanda anLamasa sen bos yere ugrasıosun demektir..Ve bi söz var bıLmem bıLırmısın

Hayatta Kimseyi Sevme Sevsen biLe Etme Çünkü SeviLen SeviLmes Seveninde Kıymetını bıLmes..!!

AnLadın sen onu

ßıRaKMa ßéNi iNSaNLaR KöTü ßıRaKMa ßéNi KoRKuYoRUM...!!
..::PRéNSéS::.. Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 31-01-2007, 10:42   #10
hayki176
Rektör

hayki176's Avatar

Üye numarası: #7770
Yer: C:\WINDOWS\system32\nayhki
Karma etkisi: 20167584 hayki176 has a reputation beyond reputehayki176 has a reputation beyond reputehayki176 has a reputation beyond reputehayki176 has a reputation beyond reputehayki176 has a reputation beyond reputehayki176 has a reputation beyond reputehayki176 has a reputation beyond reputehayki176 has a reputation beyond reputehayki176 has a reputation beyond reputehayki176 has a reputation beyond reputehayki176 has a reputation beyond repute

Ehehe İnci Ertuğrul Gibi Olduk Yaw Benim Bi katkı molabilirmi
hayki176 Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla

Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Mod Seç

Gönderme Kuralları